Bombonierka Selezione Nero 4 rodzaje deserowych pralin. Zobacz większe

Bombonierka Selezione Nero 4 rodzaje deserowych pralin.

Nowy produkt

Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy, który osiągnął światową sławę.

Więcej szczegółów

Więcej informacji

Składniki: cukier, orzechy laskowe, masło kakaowe, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, bezwodny tłuszcz mleczny, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny z soi, aromat naturalny.Może zawierać inne orzechy.

Produkt bezglutenowy

Masa netto: 198 g  

20 pralin w bombonierce