MYSZKA PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość około 1,3 kg. Formy pakowania: MAP około 3 kg, VAC 1/1, VAC 1/2. Termin przydatności 28 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Baleron parzony, wędzony, wieprzowy, wyprodukowany z dodatkiem wody i białka wieprzowego. Całość około 2 kg, pakowany w VAC 1/1. Termin przydatności 14 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Boczek wędzony extra bez żeberek, parzony, wieprzowy, wyprodukowany z dodatkiem wody i białka wieprzowego. Całość około 2 kg. Forma pakowania porcja około 0,5 kg. Termin przydatności 42 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Boczek wędzony extra bez żeberek, parzony, wieprzowy, wyprodukowany z dodatkiem wody i białka wieprzowego. Całość około 2 kg. Pakowany w VAC 1/1. Termin przydatności 42 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
OGONÓWKA WĘDZONA, SUROWA, WIEPRZOWA. Całość około 1,3 kg. Formy opakowania: VAC 1/1, VAC 1/2. Termin przydatności 21 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
OGONÓWKA WĘDZONA, PARZONA, WIEPRZOWA, WYPRODUKOWANA Z DODATKIEM WODY. Całość około 1,3 kg. Formy pakowania: MAP 30 kg, VAC 1/1, VAC 1/2. Termin przydatności 28. Minimalne zamówienie 10 kg.
POLĘDWICA SENATORSKA, PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość około 4 kg. Forma pakowania VAC 1/2. Termin przydatności 28 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
POLĘDWICA SOPOCKA, PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość około 4 kg. Forma opakowania folia 0,7 kg. Termin przydatności 28 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
POLĘDWICA SOPOCKA, PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość około 4 kg. Forma opakowania VAC 1/2. Termin przydatności 28 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Polędwica surowa, wędzona, wieprzowa. Całość około 1,5 kg. Formy pakowania: VAC 1/1, folia około 0,5 kg. Termin przydatności 17 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Polędwica wieprzowa, wędzona prawdziwym dymem olchowo-bukowym. Na 100 g produktu zużyto 125 g mięsa. Bez glutaminianu sodu i fosforanów. Całość około 1 kg. Formy pakowania: MAP 1,2 kg, porcja 0,4 kg. Termin przydatności 24 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
SCHAB MISTRZA, PARZONY, WĘDZONY, WIEPRZOWY. Całość około 2 kg. Forma pakowania VAC 1/1. Termin przydatności 24 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
SCHAB W PRZYPRAWACH, PARZONY, WIEPRZOWY. Całość około 2 kg. Formy pakowania: VAC 1/2, folia 0,5 kg. Termin przydatności 21 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
SZYNKA BIAŁA EXTRA, PARZONA, WIEPRZOWA. Całość około 3,5 kg. Forma pakowania VAC 1/2. Termin przydatności 21 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
SZYNKA PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość około 2,5 kg. Formy pakowania: VAC 1/2, porcja 0,4 kg.Termin przydatności 28 dni. Zamówienie minimalne 10 dni.
SZYNKA PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA. Całość 4,5 kg. Forma pakowania VAC 1/2. Termin przydatności 28 dni.
SZYNKA PARZONA, WĘDZONA, WIEPRZOWA, Z POŁĄCZONYCH KAWAŁKÓW MIĘSA. Całość około 3 kg. Forma pakowania VAC 1/2. Termin przydatności 21 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.
Szynka wieprzowa, wędzona prawdziwym dymem olchowo-bukowym. Bez glutaminianu sodu i fosforanów. Na 100 g produktu zużyto 118 g mięsa. Całość około 1 kg. Formy pakowania MAP 1,5 kg, folia 1/2. Termin przydatności 24 dni. Zamówienie minimalne 10 kg.