Podkategorie
Założona w 1860 roku przez przedsiębiorcę Stefano Pernigotti,z włoskiego miasta Novi Ligure, firma Pernigotti rozpoczęła jako producent Torrone oraz Gianduiotto.
W 1936 roku rozpoczęła produkcję składników >do lodów. Po II wojnie światowej Pernigotti stała się największym włoskim producentem na rynku czekolad, nugatów i komponentów do lodów.
Czekoladki z motywem
Wymiary: 290 x 123 x 10 mm czekolada mleczna 8 czekoladek w opakowaniu
Wymiary: 290 x 123 x 10 mm czekolada mleczna 8 czekoladek w opakowaniu
INDEKS 003905 PODSTAWOWE OPAKOWANIE ZBIORCZE DIS LICZBA JEDNOSTEK W OPAKOWANIU 35.0 ILOŚĆ NA PALECIE 11025 ILOŚĆ NA WARSTWIE 735 WAGA NETTO JEDNOSTKI 0.04 kg PKWiUKOD KRESKOWY 5900102000142
INDEKS 063098 PODSTAWOWE OPAKOWANIE ZBIORCZE DIS LICZBA JEDNOSTEK W OPAKOWANIU 35.0 ILOŚĆ NA PALECIE 11025 ILOŚĆ NA WARSTWIE 735 WAGA NETTO JEDNOSTKI 0.04 kg PKWiUKOD KRESKOWY 5900102016280
Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy,...
Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy,...
Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy,...
Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy,...
Gianduiotto wykonane są z czekolady i orzechów laskowych. To sprawia, że ich klasyczny smak jest aksamitny i bogaty. Historia Gianduiotto sięga 1851 r. i narodziła się w Turynie, gdzie zostały wprowadzone jako nowy rodzaj czekolady mlecznej lub deserowej z orzechami laskowymi z Piemontu. Dziś Gianduiotto jest niezwykle popularnym przysmakiem dla smakoszy,...